AVENYEN LYS

Våre leverandører

Louis Poulsen

Louis Poulsen er en verdenskjent produsent av designerlamper. Han har skapt lamper som PH Artichoke/PH Kongle, Collage, PH-lampen, PH 5, Moser og Panthella. Gulvlamper, taklamper, bordlamper og vegglamper som spenner fra klassikere til avansert design. Tidløse lamper som passer inn i alle typer interiør, hjemme eller på kontoret.

 

Tekst fra: https://shop.louispoulsen.no

Philips

Philips sitt store utvalg av armaturer  gir deg lys i alle rom. Fra gulv- og vegglamper til hengende taklamper og bordlamper gir armaturer fra Philips den perfekte belysningen for hjemmet ditt. Finn den perfekte stemningen for et bestemt rom, fra en varm og koselig atmosfære for stuebelysning til lyssterk, oppkvikkende belysning for bad og kjøkken.

 

Tekst fra: https://www.philips.no

Herstal

Basert på lyskilde og inspirasjon fra internasjonal design, søker Herstal stadig nye muligheter og utfordrer standarder. Siden begynnelsen har deres nysgjerrighet, integritet og evner hjulpet dem med å designe lamper med utrolig godt lys. Deres uttrykk er friskt, tidsriktig og innovativt. I dag er Herstal en suksessrik familiebedrift med fokus på gode og kreative lampeløsninger.

 

Tekst fra: https://www.herstal.dk/

Aneta

Aneta Belysning ble etablert i Växjö i 1947 og baserte seg da på produksjon av tekstillampeskjermer. I dag har selskapet utviklet seg til design og produktutvikling av lamper til hele hjemmet! Siden 2005 har Aneta Belysning vært i konsernet Byggma ASA og jobber i dag sammen med søsterselskapet Scan Lamps AS.

 

Tekst fra: http://www.aneta.se/

Megaman

Et globalt merke som har levert kun energieffektive belysningsprodukter gjennom hele levetiden. Varemerket har kommet fra å utvikle bransjens første klassiske CFL, og har nå et komplett utvalg av metallhalogen-erstatningsledere, lanserer revolusjonerende Smart Lighting Solution, et komplett spekter av LED-komponenter og en serie med LED-armaturer.

 

Tekst fra: http://www.megaman.cc

MS Belysning

MS Belysning som ble etablert i 1964, er en av landets ledende grossist innen belysning, og blant Skandinavias største importør av hjemmebelysning. De er ikke bare en ledende grossist, men de produserer også sine egne lamper. Deres utvalg består av lysekroner, baderomsbelysning, LED-lys og taklamper. Deres kontor ligger omtrent 30 minutter fra Oslo, i Fetsund.

 

Tekst fra: http://www.mesterlys.no/

Kartell

Et ledende designfirma, grunnlagt i 1949 av Giulio Castelli og nå drevet av Claudio Luti. Kartell er et av de typiske merkene av italiensk design rundt om i verden. En suksesshistorie fortalt gjennom en utrolig serie produkter – møbler, belysning, hjemmetilbehør – som har blitt en del av det innenlandske landskapet, for ikke å nevne  moderne designikoner.

 

Tekst fra: http://www.kartell.com/

Hallbergs

Ture Hallberg lagde sin første lampeskjerm i sitt eget kjøkken i Rydboholm i 1945, da dette var nødvendig i hennes eget hjem. Og etter noen forsøk var det hele i gang. I løpet av de første 14 årene, av det som da var Partifirman Ture Hallberg, ble alle skjermene helt og holdent laget av hjemmearbeidere. Hallberg har nå vokst til en fabrikk med stor kapasitet.

 

Tekst fra: http://www.hallbergsbelysning.se/

Le Klint

Le Klint er kjent for sine karakteristiske plisserte lampeskjermene, og lampene er gode ambassadører for dansk design og håndverkstradisjon. Le Klints foldepiker, som de kalles, er noe helt spesielt. De har bevart det å folde lampeskjermer som et håndverk. Men det er også kun hos Le Klint, at de produserer kryssplisserede lampeskjermer.

 

Tekst fra: https://www.leklint.dk/

By Rydens

By Rydens er en vellykket bedrift som skaper lys og belysning for alle behov. Lampene er tilgjengelige for kunder over hele verden. De har en salgsorganisasjon som dekker store deler av Europa. De jobber alltid med stor lidenskap og i nært samarbeid med sine kunder. Deres oppdrag er å utvikle nyskapende belysning som skaper vakre omgivelser.

 

Tekst fra: https://www.byrydens.se/

IFØ Electric

Ifø Electric AS er en solid belysningsleverandør med et bredt spekter av all type belysning for både privat og offentlig miljø, inne så vel som ute. Sortimentet omfatter visuelt spennende interiørbelysning av dekorativ art, samt funksjonelle armaturer innenfor effekt- og grunnbelysning.

 

Tekst fra: http://www.ifoelectric.no/

Norlys

Norlys AS ble etablert i 1991 og har i dag datterselskaper og distributører i mange europeiske land. Ved årsskiftet 2011/2012 åpnet de et helautomatisert aluminiumsstøperi og en separat avdeling hvor de lager egne former og stålverktøy for aluminiumsstøping. Home & Garden segmentet er og har vært selskapets viktigste marked.

 

Tekst fra: http://www.mesterlys.no/

Nordlux

Målet til Nordlux har vært å tilby kvalitetsprodukter innen belysning til attraktive priser. Produktene var fra begynnelsen handelsvarer kombinert med «in house design». Målet er fortsatt det samme, og dermed kan Nordlux Group tilby et stort og variert utvalg i alle typer belysning.

 

Tekst fra: https://www.nordluxgroup.no/

Secto Design

De anerkjente Secto Design, etablert av Tuula Jusélius and designer Seppo Koho, designer lamper i tremateriale, og med ekstremt dyktig håndverk. De begge delte interesse for nordlig tre og profesjonell trebearbeiding. Bruken av tremateriale gir en myk luminositet for atmosfære og appell.

 

Tekst fra: https://www.sectodesign.fi/

SG

SG Armaturen ble etablert i 1990 og er et heleid norsk selskap med hovedkontor og lager i Lillesand. SG Armaturen har fokus på design, funksjonalitet og montasjevennlighet. Deres produkter utvikles av dyktige ingeniører og industridesignere i Lillesand og Odense for å kunne sikre sine kunder de beste og nyeste teknologiske løsningene.

 

Tekst fra: https://www.sg-as.com/

Trend Collection

Trend Collection AS ble etablert i 2001 og er et norsk importselskap med forretningsområde belysning, møbel og interiør, som ligger i Skien. Elektriske juleartikler er hovedforretningsområde, og opp igjennom årene har de jobbet hardt for å skaffe seg en solid posisjon innen ute- og effektbelysning, og der vokser de måned for måned.

 

Tekst fra: http://www.trendcollection.no/

Lampe Gras

En av de mest innovative designerene i det 20. århundre var Bernard-Albin Gras. Han fikk satt et stort inntrykk  som vi kan få nyte den dag i dag. Han la stor vekt på det funksjonelle og det estetiske, som man kan se strømmer ut av lampene hans. Særlig designet av enkelte detaljer som armer, kropp, beslag og føttene var unike, gjennomtenkte og langt forut for deres tid.

 

Tekst fra: http://www.mesterlys.no/

Lucide

Refererer til ordet lucid, som betyr gjennomsiktig, klar og forståelig. Ved å forutse nye trender innen materiale, farge og nyskapende design setter Lucide trenden i belysning. Det harmoniske samarbeidet mellom belysningsdesignerne og kjøpsavdelingen gjør at Lucide kan være den første som lanserer de nyeste trendene på markedet.

 

Tekst fra: https://www.lucide.be/

Belid

Den samlede kunnskapen for utvikling og produksjon de har hatt under ett tak gjør at Belid kan love lys av høyeste kvalitet. Belid produserer lysløsninger med vitenskap og dedikasjon, noe som gjør Belid til et klokt valg i Nord-Europa når det kommer til lys og belysning. De tilbyr et unikt utvalg for en personlig lysløsning.

 

Tekst fra: http://www.belid.se/

Northern

Siden oppstarten i 2005, har Northern Lighting spesialisert seg på lampedesign med et mål om å lage og inspirere. Deres lamper skal være morsomme å bruke, samt knytte de hverdagslige funksjonalitetene med idealer av luksus og stil. Inspirasjonen bak lampene og designerlysene, kommer fra den nordiske naturen og kulturen.

 

Tekst fra: http://www.mesterlys.no/

NorDesign AS

NorDesign AS sitt mål er å designe, utvikle og markedsføre moderne LED belysning for det Skandinaviske markedet. Deres produkter benyttes i bolig, hytte og i prosjekter i det offentlige rom. De har meget sterk fokus på produktutvikling, og nyheter lanseres fortløpende.

 

Tekst fra: http://www.nordesign.no/

House Doctor

Disse lampene gir deg muligheten til å sette sammen unik og lekfull dekor som reflekterer din personlighet. Uansett om det er vegger, tak, skrivebord eller kjøkkenvegger som trenger litt forandring, kan du være trygg på at House Doctor har det som skal til for å forvandle hjemmet til et luksuriøst og moderne sted.

 

Tekst fra: https://www.housedoctor.com/

PR Home

PR Home of Scandinavia ble grunnlagt i 1983 som en forhandler av rammer og bilder til hjemmet. Etter hvert flyttet de fokus til hjemmebelysning, og de har fått en betydningsfull rolle som leverandør av lampeskjermer og lamper. Deres lidenskap ligger i produktutvikling, farger og former, og liker belysning som både fyller sin funskjon, samtidig som den er vakker og spennende å se på.

 

Tekst fra: https://www.prhome.se/

Trenger du en kvalifisert lysrådgiver?

Du kan ta med tegninger i butikk, eller avtale et kundemøte hos deg!